NK TIN Taekwon-do

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op 13 juni werd in Nieuwegein gestreden om het Nederlands Kampioenschap Taekwon-do van de TIN (Taekwon-do Internationaal Nederland).
Binnen de verschillende klasses werd een mooie en eerlijke strijd geleverd.

Omdat ikzelf ook als deelnemer aanwezig was, dit keer iets minder focus op een totaal beeld van de dag en wat meer mijn eigen Taekwon-do school Martowirono.
Die focus heeft in ieder geval voor mijzelf goed gewerkt met een 2de plaats voor de tuls en een 1ste plaats bij het sparren.

Foto’s zijn via de button te bestellen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” full_height_row=”” parallax=”” wide_row=””][vc_column width=”1/1″][vc_btn title=”Foto’s” style=”modern” shape=”rounded” color=”mulled-wine” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”pixelicons” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-camera” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.oypo.nl%2F3C08303603D8CBB9|title:Foto’s%20NK%20Taekwon-do%20TIN%202015|target:%20_blank” button_block=”” add_icon=”true” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-camera”][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.